SMYCKEN

Dålig uppdatering och så, jag vet. Men jag tänker nu visa upp lite bilder på några smycken som jag har gjort :) Alla armband är tillsalu!


Armband 1, flätat med små pärlor. Ser väldit litet ut men det är stort!
50:-

Armband 2, 25:-

Armband 3, 25:-

Armband 4, 25:-

Armband 5, 30:-

Armband 6, 25:- SÅLT!

KLOCKA

Har inte mycket att göra idag så satt och slösurfade runt på lite olika bloggar. Jag hamnade på DennisM och såg att han hade lagt upp ett inlägg om en väldigt speciell klocka. Jag tycker att det var väldigt coolt så nu ska jag yra runt i huset och leta gamla klockor och se om jag kan göra en egen! Höll ögonen öppna så får vi se om en liknande klocka dyker upp här i bloggen som jag själv har gjort :) Vad tycker ni, hiss eller diss?

vklo

Bild från DennisM, vet inte var han hittade den bilden.

SYSTEMKAMERA

Jag vill gärna ha en systemkamera och det står som nr 1 på min önskelista på min 18-års dag! Men jag är osäker på vilket märke jag ska välja. Canon, Nikon eller annat? Vad föredrar ni att fota med och vad har ni för kamera?


R.I.P

Har varit dåligt med bloggande de senaste dagarna. Men det är så att i lördagskväll somnade min morfar in och vilar nu i himlen tillsammans med andra änglar. Det är jobbigt, men jag är snart på fötter igen.

MADRID 2010

Min familj reser ganska mycket och de senaste resorna har varit till Spaninen. För 2 veckor sen var jag då i Madrid så jag tänkte visa lite bilder. Har ni rest något i sommar? :)


SHAKA DEN FÖR SEAN BANAN


NÅGOT NYTT UR NÅGOT GAMMALT

Denna dagen är en riktigt slapp dag. Det enda jag har gjort är att gå en lååååång runda med hunden för att boka bord inför nästa lördag då vi ska stå och sälja på en loppis. Sedan har jag varit väldigt kreativ med. Jag skapade två armband av ett väldigt gammalt halsband som jag aldrig användt. Jag är väldigt nöjd med resultatet, vad tycker ni? :)

Före:


Efter:


ÄNGEL

Nu är det såhär att jag säljer Änglar! Till hösten kommer jag starta upp mitt UF företag där jag kommer designa smycken och nu under sommaren kommer jag även sälja lite smått.
Det jag gör nu är att jag säljer änglar till förmån för Rädda Barnen.
Änglarna kostar 25:- styck och då går 10:- av den kostnaden till Rädda Barnen. För att köpa en ängel kan ni kommentera detta inlägget eller mejla till jjeenniifer@live.se.
Om ni väljer att köpa en ängel så kommer ni få bestämma färg själv och om ni vill ha en i guld eller i silver.
Det kommer även sitta på ett hänge så att ni kan sätta fast det i ett halsband eller armband, dock finns inte dessa med på bild.


dålig uppdatering

Jag vet att jag har haft 0 uppdatering den senaste månaden. Men det är så mycket som har hänt så jag har helt enkelt inte haft tid för bloggen. Jag ska börja blogga idag igen, och bara om en liten stund kommer ni få se ett inlägg med det jag håller på med just nu :)
Hoppas allt är bra med er, haft en bra sommar än så länge?